جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

هزینه سرسام‌آور انتقال قائدی به استقلال| ترانسفر ۲۵ میلیاردی!

  • کد خبر: ۱۲۱۴۹۹
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
هزینه سرسام‌آور انتقال قائدی به استقلال| ترانسفر ۲۵ میلیاردی!
شنیده می‌شود انتقال مهدی قائدی از امارات به استقلال حسابی خرج روی دست این باشگاه گذاشته‌است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، کارت ITC مهدی قائدی صادر شد تا وی مشکلی برای همراهی استقلال در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل ملوان نداشته‌باشد.

نکته عجیب، اما در خصوص قائدی رفتار آجورلو برای انجام این انتقال است. آجورلو که همیشه نشان داده مدیر دست و دلبازی نیست و حساب خرجکرد تیمش را دارد، در انتقال قائدی حسابی بریز و بپاش کرده‌است.

آجورلو در دومین سال مدیریتش بر باشگاه استقلال همواره خوش‌شانس بوده که از زیر فشار هواداران قسر در رفته، او که مقصر درجه اول سرباز شدن سیاوش یزدانی و مرادمند در میانه رقابت‌های فصل قبل بود، به لطف قهرمانی بی شکست مجیدی و شاگردانش موفق شد از زیر فشار‌ها فرار کند و اشتباهش به فراموشی سپرده شد.

پس از این ماجرا، او که سرمست از شکستن طلسم ناکامی استقلال در دوران مدیریتش بود، مجددا با رفتن مجیدی به چالش کشیده‌شد. آجورلو تابستان سال قبل مدعی شد با مجیدی برای ۳ فصل دیگر تمدید کرده‌است، اما فرهاد مجیدی پس از کسب عنوان قهرمانی با استقلال از این تیم جدا شد و به اتحاد کلبای امارات پیوست. دوباره فضا به سمتی می‌رفت که آجورلو در مظان اتهام قرار گیرد که مگر با مجیدی ۳ ساله تمدید نکرده؟ پس چطور سرمربی موفق استقلال می‌تواند به این راحتی از جمع آبی‌ها جدا شود؟

این اشکال هرچند فضای سختی را برای آجورلو در فضای مجازی درست کرد، اما در نهایت با آوردن ساپینتو وی موفق شد یک بار دیگر از زیر بار فشار انتقاد‌ها خارج شود.

حالا، اما آجورلو برای ساپینتو تیمی به شدت پرمهره بسته که جز قهرمانی در ایران قطعا هیچ توقعی از آن نمی‌رود. این تیم در هر پست ۲، ۳ ستاره دارد و در همه خطوط با ترافیک بازیکن روبه‌روست.

در چنین شرایطی استقلال برای جذب قائدی، آن هم در شرایطی که ستارگانی مثل شهباززاده، محبی، مطهری، یامگا و ... را دارد، دست به کار شده و فقط برای رضایتنامه مهدی به باشگاه اماراتی رقمی معادل ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون پرداخته‌است.

از سوی دیگر مهدی قائدی در صورت فعال شدن آپشن‌هایش، هجده میلیارد از استقلال پول خواهدگرفت. رقمی هنگفت برای ستاره بوشهری استقلالی فوتبال ایران.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->